Diensten

Ontdek alle diensten

Uw tuin is een plek om te ontspannen en genieten. Het is een plek waar uw kinderen spelen, ontdekken en leren. Hoveniersbedrijf Christian Kant uit Noord-Brabant ontwerpt een tuin die past bij de omgeving en aansluit bij uw wensen. We leggen de tuin aan en onderhouden hem regelmatig. U hoeft alleen nog maar te genieten.

Ontwerp, aanleg en onderhoud 
Een nieuwe tuin begint bij een mooi ontwerp. We komen bij u langs om uw wensen te bespreken, de tuin op te meten en een goed beeld van de omgeving te vormen. We ontwerpen daarna een tuin die aansluit bij uw wensen en u alle ruimte biedt om het hele jaar door van de tuin te genieten.

Aanleg 
Hoveniersbedrijf Christian Kant verzorgt ook de aanleg van uw tuin. Dat begint bij voorbereidend grondwerk. Afhankelijk van het ontwerp leggen we het gazon, de beplanting, misschien een vijver en terras aan. Wilt u het terras of de oprit laten bestraten? Dan doen we dat ook. Steeds vaker willen mensen verlichting integreren in hun tuin. We laten u verschillende oplossingen met ledverlichting zien, die we desgewenst aanbrengen in uw tuin.

Timmerwerk 
Als u de ruimte om uw huis het hele jaar door wil gebruiken, is er natuurlijk meer nodig. Daarom voeren we ook timmerwerk uit. We plaatsen schuttingen en bouwen carports, overkappingen en tuinhuisjes.

Onderhoud 
Heeft u zelf groene vingers en duikt u graag de tuin in om het gras te maaien, planten te snoeien en onkruid te verwijderen? Niet iedereen heeft de tijd of kennis om de tuin het hele jaar door in topconditie te houden. Zet dan de hoveniers van Christian Kant in. We komen langs voor snoei- en maaiwerk, het onkruidvrij houden van bestrating en eventuele reparaties aan timmerwerken en verlichting.

× Hoe kan ik je helpen?